Team

Het team van ATC de Wilg

Het team van ATC de Wilg bestaat uit:

Johan Hoogendoorn, eigenaar van ATC de Wilg en begeleider
Ik heb jaren geleden het bedrijf van mijn ouders overgenomen en opgepakt waar ik in mijn vorige bedrijf mee begonnen was; het begeleiden van mensen met een bepaalde kwetsbaarheid. Het begon met alleen dagbesteding met in de loop van de jaren uitbreiding naar arbeidstraining.

Joanne Hoogendoorn
Joanne is de vrouw van Johan en heeft de opleiding jobcoaching gedaan. Ze werkt op wisselende dagen en doet vooral veel van de administratieve taken die horen bij het opstellen van doelen en trajecten.

Karl Kruidenier
Karl werkt nu al ruim 5 jaar bij ATC de Wilg. Karl is als stagiair bij ons gekomen en is nu klaar met zijn opleiding begeleider specifieke doelgroepen.

Marco Verschoor
Marco werkt nu al ruim 4 jaar bij ATC de Wilg. Marco volgt momenteel de opleiding ‘social work’ en gaat dus naast zijn werk bij ons nog 1 dag in de week naar school.

Jonathan Witter
Jonathan werkt ruim een jaar bij ATC de Wilg als begeleider specifieke doelgroepen. Hij heeft ervaring als automonteur en is nu vooral bezig met technische projecten met de deelnemers.

Joel Hoogendoorn
Joel is de zoon van Johan en Joanne. Hij doet de algemene werkzaamheden bij ATC de Wilg en is daarnaast bezig met de opleiding ‘social work’. Joel werkt 4 dagen in de week bij ATC de Wilg.

Gerda Erdogan
Gerda is al jaren werkzaam in de zorg en werkt nu 3 dagen in de week bij ATC de Wilg. Gerda houdt zich vooral bezig met algemene werkzaamheden en creatieve projecten.

Remco Hilkhuijsen
Remco is de hovenier van ATC de Wilg. Hij houd zich bezig met het kweken van groenten en het onderhouden van de kas.